trondheim catering

Kontakt

Send oss en e-post, benytt vårt kontaktskjema eller ring oss.
Vi besvarer alle henvendelser så raskt vi kan.

Trondheim Catering AS

Org nr: 919587822

Postadresse

Trondheim Catering AS
Klostergata 90
7030 Trondheim

Besøksadresse

Trondheim Spektrum
Inngang ved varemottak (til høyre for port 7)

Minimum 12 personer
(NB: Bestillingen er ikke gyldig før dere mottar en bekreftelse på bestillingen fra oss!)

Bestillingsinfo

Informasjon om bestilling av catering eller arrangement på Trondheim Spektrum

Bestilling – reservasjon – tilbud på levering av catering, eller arrangement på Trondheim Spektrum gjøres enkelt ved å benytte kontaktskjema, eller ved å sende oss en en-post. Har du spørsmål eller spesiell informasjon vedrørende cateringen/arrangementet, ring oss gjerne på tlf. 924 47 111 før du sender bestillingen/ forespørselen.

Minimums bestilling på levering av catering er på 12 porsjoner. Ved mindre antall kan vi gjøre en avtale.

Menyene er priset ut i fra at rettene er anrettet på engangsfat og skåler i plast eller folie. Ønsker du maten anrettet på stål og porselensfat/skåler, er dette mulig mot et tillegg pr. porsjon på kr. 20,-. De varme rettene er anrettet i foliebakker med lokk. Maten transporteres og leveres i isopor-varmeesker, her holder maten seg varm i opptil 40 – 50 minutter. De kalde rettene leveres i kaldesker. Maten bør serveres senest 30 – 40 minutter etter leveringen. Eskene har du mulighet til å låne til etter arrangementet, eller vi kan ved leveringen, ta eskene med i retur. Ønsker du å kjøpe eskene er prisen kr. 250,- pr. stk inkl. mva.

Transport og levering i Trondheim og omegn, innen en radius av 20km fra sentrum koster fra 395,- inkl. mva. Ved levering uten for dette området avtales pris i hvert enkelt tilfelle. Du har også mulighet til selv å hente maten på Trondheim Spektrum.
  • Kontant
  • Kredittkort – Visa/Master
  • Faktura – må avtales på forhånd – gebyr på kr. 70,-