Om Trondheim Catering

Trondheims beste kjøkken i Trondheims nye storstue. 

God mat og drikke er viktig for at arrangementet ditt skal bli vellykket. Vi er Trondheim Spektrums restauratør og innehar Trondheims nest største kjøkken! 

Vi bistår gjerne allerede i planleggingsfasen for at resultatet skal bli det beste. 

I tillegg til å levere catering har Trondheim Catering supre lokaler for selskap fra 10 personer til store banketter på flere tusen. Vi har alle rettigheter. Inne i Trondheim Spektrum har vi flere utsalg. En frisk Snackbar, en strøken Espressobar og alle mulige pop-ups tilpasset et hvert arrangement. Ny spennende restaurant skal stå klar i løpet av 2020. 

Trondheim Catering tilbyr menyforslag etter behov og skreddersyr gjerne for anledningen.

Erfarne fagfolk innen kjøkken og servering vil gjøre sitt beste for at ditt arrangement skal bli perfekt. 

 

Det var Palle Jørgensen som startet Trondheim Catering i 2007, som drev det frem med matglede, varme og bred erfaring fra hele verden frem til januar 2020.

I Palles ånd driver vi videre opp mot nye høyder.

 

  

Våre visjoner og verdier er:

Kunnskapsrik, tilpasningsdyktig, moderne, bærekraftig og stolt!

 

 

 

 

 

 

Selskapslokale for inntil 2000 personer
Trondheim Catering AS holder til i nyoppussede lokaler i Trondheim Spektrum (tidligere Nidarøhallen). Her kan vi dekke opp til og servere fra 10 til 2000 gjester i samme lokale.

Leie av dekktøy
Hos Trondheim Catering kan du leie alt du trenger til selskapet ditt - både glass, tallerkener, bestikk og duker.elbil stor

 

 

Vi er miljøbevisste og benytter Elbil

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   post@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn   |  personvernerklæring