Meny for kvelds og selskapsarrangementer

Alle priser er mva. inkl.

 

Middager  
     
Ovnsbakt laks med hvitvinsaus, grønnsaker og smørdampet poteter kr. 185,-
Sitrus og rosmarin-marinert kyllingbryst med fennikel og spinat, estragonsaus og ovnsbakte små poteter kr. 195,-
Hjemmelaget Kjøttkaker/karbonader med ertestuing/kålstuing, gulrøtter,  potet, flatbrød og tyttebær Kr. 165,-
Spanske kjøttboller & Ratatouille med saltbakte poteter, salat, aioli og Focaccia kr. 175,-
Biffgryte med stekte potetbåter, salat, dressing, brød og smør kr. 195,-
Lam i karri med ris, mangochutney, blandet salat, dressing og brød kr. 195,-
   

 

Buffeer  
     
Tradisjonelt koldtbord med varm rett og dessert kr. 325,-
To varme retter, salater, dressinger, godt brød og dessert kr. 365,-
Tapas med kalde og varme retter, og dessert kr. 385,-
Kortreist mat – kalde og varme retter – anrettet som tapas/fingermat kr. 450,-
   

 

Fest-menyer

 

Forretter  
     
Røkt og gravet Saga laks kr. 110,-
Gravet laks og fennikelsalat med grovkornet sennep rullet i tortillalefse Røkt laks, eggesalat og grønn asparges toppet med tomat og urte-vinaigrette    
Speket Saga laks kr. 110,-
Anrettet med syltet trakt kantarell, pepperrotrømme, plukk-salat og vinaigrette    
Laksetartar og kamskjell kr. 125,-
Laksetartar av Saga laks på rugbrød med pisket Rørosrømme og lakserogn Anrettet med marinerte kamskjell på plukksalat og Balsamico-vinaigrette    
Christina skinke kr. 105,-
Anrettet på seng av plukksalat med eple og selleri, og cantaloupe melon dynket i peppermynte-vinaigrette    
Kyllingsalat kr. 105,-
Bryst av Ytterøy-kylling og Edel Blå fra Gangstad Gård Anrettet med plukksalat og eplekompott tilsmakt med pepperrot    
     
- Til alle forrettene serveres det hjemmebakt brød og godt smør -    
     

 

Hovedretter  
     
Breiflabbmedaljonger kr.320,-
Anrettet med grillet asparges, spinat & syltet rødløk, potetterte og smørsaus tilsmakt med basilikum og lakserogn    
Andebryst Kr. 335,-
Crispy, mørt og rosastekt, anrettet med sitrusbakte Frostagrønnsaker, røstipotet og Saus tilsmakt med Madagaskarpepper, fløte og Cognac    
Medaljonger av Røroskalv kr. 350,-
Anrettet med frikasse av gode Frosta grønnsaker, smørdampet Kvikne-mandelpotet og  Sjysaus tilsmakt med einebær    
Indrefilet av svin på grillspyd kr. 235,-
Anrettet med Ratatouille, basilikum sjy og råstekte potetbåter Gresk salat, Tzatziki, Balsamico & olivenolje, og godt brød serveres til    
Indrefilet av svin, helstekt kr. 235,-
Fylt med epler, svisker og persille. Servert med fløtesaus, rotgrønnsaker, kokt potet og rørte tyttebær    
Knoke av Røros-lam kr. 250,-
Bresert med rotgrønnsaker og urter. Servert med lammepølse, rotmos, sjy og rødvinssyltet løk    
Lår av Røros-lam kr. 285,-
Spekket med hvitløk og persille. Anrettet med basilikumsaus, fløtepotet, sesongens grønnsaker  og rørte tyttebær    
Grillet lammefilet (eller medaljonger) Kr.335,-
Anrettet med sautert spinat, ovnsbakte rotgrønnsaker, rødvinsaus tilsmakt med rosmarin og tyttebær, og fløtepotet gratinert med spansk Manchego ost    
Okseindrefilet (helstekt eller som medaljonger) Kr.335,-
Anrettet med rødvinglaserte løk og sjampinjong, sesongens grønnsaker, peppersaus og fløtepotet gratinert med spansk Manchego ost    
     
- Til alle hovedrettene kan det også velges smørdampet Kviken mandelpotet, fløtegratinerte potet eller råstekte potetbåter -    
     

 

Desserter  
     
Krokan og Whisky-isparfait kr. 90,-
Anrettet med mangosaus og syltet kirsebær    
Vanilje & karamell-Pannacotta kr. 98,-
Anrettet med sjokoladeglasert mini-krumkake og skogsbær    
Tjukkmelk pudding kr. 90,-
Anrettet med lakris-kokte blåbær og syltet skal av sitrusfrukter    
Mangomousse kr. 90,-
På bunn av mørk sjokoladebrownies, toppet med frisk pasjonsfruktsaus, og anrettet med skogsbær og mynte    
Karamellpudding med Malibu Kr. 90,-
Klassisk karamellpudding tilsmakt med kokoslikør. Anrettet med kremet mandelkaramell og tropiske bær og frukter    
”Ananas Carpaccio” og sjokoladekonfektkake kr. 98,-
Tynne skiver av ananas dekket med frisk pasjonsfrukt -og sitrussaus    
   

 

 

logo

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS