Julemenyer

 

Forretter    
     
Laksetartar   kr. 110,-
Tartar av Saga-laks på rugbrød. Anrettet på plukk-salat, toppet med pisket Røros-rømme og lakserogn Focaccia, valnøttbaguetter og smør    
     
Røkt kveite og røkt ørret   kr. 120,-
Salat av asparges, fennikel og eple, rømmedressing med lakserogn og gressløk Focaccia, valnøttbaguetter og smør    
     
Christina skinke og fenalår av Røroslam   kr. 110,-
Anrettet på plukk-salat med waldorfsalat og Cantaloupe melon med peppermynte-vinaigrette  Focaccia, valnøttbaguetter og smør    
     
     
Hovedretter    
     
Kalkunbryst og kalvesossisser   kr. 285,-
Med fløtesaus, bacon-sauterte rosenkål, honning glaserte  gulrøtter, Kvikne-mandelpotet og rørte tyttebær    
     
Pinnekjøtt av Røroslam – 2x servering   kr. 365,-
Med lammepølse, kålrotstappe og Kvikne-mandelpotet Sjy og Røros-flatbrød    
     
Juletallerken – 2x servering   kr. 275,-
Tradisjonell juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, svisker & epler, kokte poteter, julesaus og rørte tyttebær    
     
     
Gode kaker og desserter    
     
Karamell Pannacotta med Whisky og krokan av valnøtter   kr. 95,-
Anrettet med sjokoladeglasert mini-krumkake og multebærkompott    
     
Ris a la mande   kr. 90,-
Riskrem på «dansk vis» anrettet med kirsebærsaus tilsmakt med kirsebærlikør    
     
Sjokoladekonfektkake   kr. 95,-
Anrettet med syltet ananas og pasjonsfruktsaus    
     
Mangomousse med sjokoladebrownies   kr. 90,-
Anrettet med mango-sitrussaus og skogsbær    
     
     
Informasjon om bestilling og priser    
     
I prisene er det inkludert lokale, dekking, servering og rydding/vask
Minimum bestilling til 35 personer - ved mindre antall, ta kontakt for en eventuell avtale
Nøyaktig antall, og info om eventuelle mat-allergier senest 5 virkedager før arrangementet
   
     

 

 

logo

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS