Julemenyer - buffeer

 

 

Julebord alt I

Kalde retter

Sursild med kapers og løkringer

Gravet ørret med sennepssaus

Reker og kokt egg med majones og sitron

Sylte og lammerull med rødbetsalat, løk og sennep

Kalkunbryst med Waldorfsalat

Brie med druer og selleri

Brød og smør

Varme retter

Ribbe med rødkål, svisker & epler,
Potet og julesaus

Pris pr. porsjon

kr. 345,-

 

 

Julebord alt II

Kalde retter

Sursild med kapers og løkringer

Gravet ørret med sennepssaus

Røkt ørret med eggerører og grønn asparges

Reker og kokt egg med majones og sitron

Sylte og lammerull med rødbetsalat, løk og sennep

Roastbiff med potetsalat, syltet agurk og løkringer

Brie med druer og selleri

Brød og smør

Varme retter

Ribbe med rødkål, svisker & epler,
Potet og julesaus

Kalkunbryst med fløtesaus, rosenkål, gulrøtter
og rørte tyttebær

Dessert

Karamellpudding med karamellsaus og pisket krem

Pris pr. porsjon

kr. 485,-

 


Julebord alt III

Kalde retter

Sursild med kapers og løkringer

Gravet ørret med sennepssaus

Røkt ørret med eggerører og grønn asparges

Reker og kokt egg med majones og sitron

Kalkunbryst med Waldorfsalat

Sylte og lammerull med rødbetsalat, løk og sennep

Stor tradisjonell spekematanretning med godt tilbehør

Stor tradisjonell osteanretning med godt tilbehør

Brød og smør

Varme retter

Ribbe og medisterkaker med rødkål, svisker & epler,
Potet og julesaus

Pinnekjøtt med lammepølse, rotmos,
Sjy og Røros-flatbrød

Dessert

Karamellpudding med karamellsaus og pisket krem
Riskrem med mandler og rød saus

Pris pr. porsjon

kr. 620,-

 

 

Informasjon om bestilling og priser


I prisene er det inkludert lokale, dekking, servering og rydding/vask
Minimum bestilling til 35 personer - ved mindre antall, ta kontakt for en eventuell avtale
Nøyaktig antall, og info om eventuelle mat-allergier senest 5 virkedager før arrangementet


 

logo

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS