Allergi-vennlige retter og vegan - vegetar retter
 
I forbindelse med bestilling av catering, og det er gjester med mat-allergier, så ordner vi med gode alternative retter, som ligner på - og som smaker som det resten av selskapet spiser.
 
Menyene under er tilrettelagt for de som er vegan eller vegetarer 
 

 

 

    Vegetar menyer Inneholder pris  
           
           
  Forretter        
    Gulrot og selleri tartar med pisket rømme og dill -    
    Syltet rødbeter og basilikum-humus rullet i tortilalefse -    
      -    
    Grønn salat med ristet søtpotet, kikkerter og cashewnøtter      
    Kalamata oliven, sherrytomater og Fetaost      
    Tzatziki og Focaccia -    
           
    Hjemmelaget guacamole på bønnekaker -    
    Plukksalat, pisket rømme og tomat-vinaigrette med frisk lime    
           
  Supper        
    Linsesuppe med fennikel, asparges, vårløk, chili, ingefær og hvitløk      
    Focaccia      
           
    Stormsuppe på byggryn, potet og rotgrønnsaker      
    Flatbrød og smør/Brelett      
      -
   
  Hovedretter        
     Sopp og bønneterte med Ratatouille og urtestekte potetbåter -
   
     Kremet skogsoppsaus -
   
         
    Rødbet og nøttebiff (kikkerter, løk, havremel og urter) -
   
    Ovnsbakte rotgrønnsaker, fløtepotet og gul paprikasaus med basilikum -
   
      -
   
     Gratinert tortillalefse fylt med mais og linsestuing -
   
    Anrettet med stekt squash, rødløk og paprika      
    Kokt ris og tomatsaus      
           
    Sjampinjong og kikkerte gryte med løk, gulrot, mais og purreløk      
    Stekte potetbåter og tyttebær      
           
    Linser, blomkål, potet og spinat i rød karri      
    Stekte ris, raita og nanbrød      
           
  Desserter         
    Mango og kokoskrem med ristet mandler      
           
    Sjokolade og avokadomousse med bringebærsaus      
           
    Frukt og kokoskrem med ristet mandler      
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
      -
   

 

 

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS