Hjemmelaget suppe er god og næringsrik kost.
Trondheim Catering tilbereder alle sine supper ut i fra gode og gjennomprøvde oppskrifter
Mengden pr porsjon er satt til 0,5 liter, som tilsvarer mengden på en lunsj/liten hovedrett

Minimum bestilling av hver rett er 12 porsjoner – ved mindre antall kontakt oss for en avtale

 

 

Supper

Inneholder

Kr

 
  Gulasjsuppe 125  
  Suppe på oksekjøtt, potet, gulrøtter, løk og tomat Selleri    
  Smaksatt med hvitløk, chili, paprika, karve og timian    
  Focaccia serveres til Hvete    
       
  Lammesuppe 130  
  Suppe på lammekjøtt, gulrøtter, sellerirot, potet, kålrot og purre Selleri    
  Smaksatt med fløte, hvitløk, chili og frisk-hakket persille Melk    
  Focaccia serveres til Hvete    
       
  Stormsuppe 120  
  Suppe på saltkjøtt, potet, kålrot, purre og gulrøtter Ingen allergener    
  Focaccia, flatbrød og smør/Brelett serveres til Hvete - melk - soya    
       
  Kyllingsuppe med ris 125  
  Suppe på kylling, vårløk, rødløk, paprika, tomat og ris Selleri    
  Smaksatt med fløte, karri, hvitløk, chili, ingefær og mango  Melk    
  Focaccia serveres til Hvete    
       
  Linsesuppe 110  
  Vegetarsuppe med linser, fennikel, grønn asparges, rødløk og vårløk Selleri    
 

Smaksatt med sitrus, chili, hvitløk, tomat, mango og frisk koriander 

Focaccia serveres til

 Hvete    

 

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS