bestillingsskjema

 

 

Spekematanretning 

Inneholder

Kr. 225

 

 
Spekeskinke, fenalår og viltpølse med einebær
Ingen allergener
 
 
 
Fårepølse og St. Kristina spekepølse
Ingen allergener
 
 
 
Hjemmelaget potetsalat
Egg - sennep
 
 
 
Eggerører og rømme
Melk - egg
 
 
  Blandet salat
Ingen allergener
   
  Vinaigrette
Ingen allergener
   
  Grovbrød
Hvete - rug - bygg - havre - sesamfrø
   
  Røros-flatbrød og Focaccia
Hvete
   
 
Smør og Brelett
Melk - soya
 
 

 

 

Kalde tilleggsretter til spekematanretning

Inneholder

Kr. 60  

 
  Røkt ørret med grønn asparges og
Fisk
   
  gravet ørret med sennepssaus
Fisk - sennep - melk
   



 

Varme tilleggsretter til spekematanretning

Inneholder

Kr. 70 

 

 
Lammepølse og sprøstekt bacon med rødvinsglaserte løk
Melk
   
  og rotmos
Melk 
   

 

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

 

Minimum bestilling til 12 personer 

 

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS