bestillingsskjema

 

Søtt og godt

 

«Søtt & godt» En hyggelig avslutning etter et godt måltid, eller kanskje bare noe godt til kaffen :-)
Trondheim Catering tilbereder alle sine kaker og desserter ut i fra gode og gjennomprøvde oppskrifter
En kake er 28cm i diameter, og nok til 12 – 16 porsjoner
Dessertene er anrettet i porsjonsbeger

Minimums bestilling - en kake eller en type dessert til 12 personer

 

 

Kake

Inneholder

Kr.

 

  Gulrotkake 450  
  Gulrotkake med valnøtter, kanel, muskat og ingefær Hvete - melk - egg - valnøtter    
  Toppet med glasur av kremost, sitron og vanilje    
       
  Bløtkake med jordbær og blåbær 450  
  Bunnen er dynket med mangojuice. Vaniljekrem og jordbær mellom lagene Hvete - melk - egg     
  Toppet og dekorert med pisket krem, blåbær, jordbær og sjokoladedekor    
       
  Klassisk romkake 450  
  Sukkerbrød med romkrem mellom lagene Hvete - melk - egg    
  Toppet med melisglasur tilsmakt med romesens og dekorert med jordbær    
       
  Mangomoussekake 485  
  Mangofromasj på bunne av sjokoladebrownies. Toppet og dekorert med pisket krem og storeblåbær Hvete - melk - egg - valnøtter    
       
  Desserter anrettet i porsjons cups    
       
  Mangomousse med sjokoladebrownies og skogsbær Hvete - melk - egg - valnøtter 60  
  Sjokolademousse og hvit sjokolade Pannacotta med fersken og bringebær Melk - egg  65  
  Melon, ananas og jordbær i juice av pasjonsfruktog mango  Ingen allergener  60  
       

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS