bestillingsskjema

 

3 retters festmenyer

         

 

Alt I

Inneholder

Kr. 460

 

  Røkt og gravet Sagalaks    
  Gravet laks og fennikelsalat med grovkornet sennep rullet i tortillalefse Hvete - melk - egg - sennep - fisk    
  Røkt laks, eggesalat og grønn asparges toppet med tomat & urte-vinaigrette Fisk    
  Focaccia Hvete    
       
  Lår av Røroslam     
  Spekket med hvitløk og persille  Ingen allergener     
  Anrettet med rotgrønnsaker og basilikumsaus Melk - selleri    
  Fløtepotet gratinert med spansk Manchegoost Melk    
  Tyttebær Ingen allergener    
       
  Mangomousse    
  På bunn av mørk sjokoladebrownies Hvete - melk - egg - valnøtter    
  Pasjonsfruktsaus Ingen allergener    
  Skogsbær og frisk peppermynte Ingen allergener    
       
       

 

Alt II 

Inneholder 

Kr. 440 

 

  Kyllingsalat    
  Bryst av Ytterøykylling og Edel Blå fra Gangstad Gård Melk - selleri     
  Anrettet med plukk-salat og eplekompott tilsmakt med pepperrot     
  Grove kuvertrundstykker og smør  Hvete - rug - bygg - havre - melk - sesamfrø     
       
  Indrefilet av svin på grillspyd    
  Anrettet med Ratatouille, basilikumsjy og råstekte potetbåter Soya - selleri    
  Gresk salat og Tzatziki Melk    
  Focaccia og Balsamico-vinaigrette Hvete    
       
  Vanilje og karamell-pannacotta Hvete - melk - egg    
  Anrettet med sjokoladeglasert mini-krumkake    
  Skogsbær og frisk peppermynte    
       
         

 

Alt III

Inneholder 

Kr. 560

 

  Laksetartar og kamskjell    
  Tartar av Sagalaks på rugbrød med pisket rømme og lakserogn Hvete - rug - bygg - melk - sesamfrø - fisk    
  Marinerte kamskjell på plukk-salat og Balsamico-vinaigrette Bløtdyr    
  Focaccia Hvete    
       
  Okseindrefilet (helstekt eller som medaljonger)    
  Anrettet med rødvinsglaserte løk og sjampinjonger  Ingen allergener     
  Sesongens grønnsaker og fløtepotet gratinert med spansk Manchegoost  Melk - egg - selleri     
  Peppersaus tilsmakt med Madargaskarpepper, fløte og Cognac  Melk - selleri    
       
  Ananas Carpaccio og sjokoladekonfektkake    
  Tynne skiver av ananas dekket med frisk pasjonsfrukt - og sitrussaus Hvete - melk - egg - valnøtter - hasselnøtter    
       
       

 

Forretter

Inneholder

 

 

  Røkt og gravet Saga laks kr. 110  
  Gravet laks og fennikelsalat med grovkornet sennep rullet i tortillalefse Hvete - melk - egg - sennep - fisk    
  Røkt laks, eggesalat og grønn asparges toppet med tomat og urte-vinaigrette Fisk    
  Focaccia Hvete    
       
  Laksetartar og kamskjell kr. 120  
  Tartar av Saga laks på rugbrød med pisket Rørosrømme og lakserogn. Hvete - rug - bygg - melk - sesamfrø - fisk    
  Marinerte kamskjell på plukk-salat og Balsamico-vinaigrette Bløtdyr    
  Focaccia Gluten    
       
  Christina skinke kr. 100  
  Anrettet på seng av plukksalat med eple og selleri, og cantaloupe melon Egg - melk - selleri - valnøtter    
  dynket i peppermynte-vinaigrette    
  Grove kuvertbrød og smør Hvete - melk - sesamfrø    
       
  Kyllingsalat kr. 100  
  Bryst av Ytterøykylling og Edel Blå fra Gangstad Gård Anrettet med Melk - selleri    
  plukksalat og eplekompott tilsmakt med pepperrot    
  Grove kuvertbrød og smør Hvete - melk - sesamfrø    
       

 

Hovedretter

Inneholder

 

 

       
  Breiflabbmedaljonger kr. 295  
  Anrettet med grillet asparges, smør-sautert spinat, og puree av rotselleri & potet Melk - soya - selleri - fisk    
  Smørsaus tilsmakt med frisk basilikum og lakserogn Melk - selleri - fisk    
       
  Andebryst Kr. 325  
  Crispy, mørt og rosastekt, anrettet med sitrusbakte Frostagrønnsaker, røstipotet Melk - selleri    
  Saus tilsmakt med Madagarskarpepper, fløte og Cognac Melk - selleri    
       
  Medaljonger av Røroskalv kr. 350  
  Anrettet med frikasse av gode Frosta grønnsaker, smørdampet Kvikne-mandelpotet Melk - selleri    
  Sjysaus tilsmakt med einebær Ingen allergener     
       
  Indrefilet av svin på grillspyd kr. 235  
  Anrettet med Ratatouille, basilikum sjy og råstekte potetbåter Soya - selleri    
  Gresk salat og Tzatziki Melk    
  Focaccia og Balsamico-vinaigrette Hvete     
       
  Knoke av Røros-lam kr. 250  
  Bresert med rotgrønnsaker og urter. Ingen allergener    
  Anrettet med lammepølse og rotmos Melk     
  Rødvinsglaserte løk og sjy tilsmakt med frisk basilikum  Selleri     
  Kokte poteter Ingen allergener    
       
  Lår av Røros-lam                                            kr. 275  
  Spekket med hvitløk og persille. Ingen allergener    
  Anrettet med rotgrønnsaker og basilikumsaus Melk - Selleri    
  Fløtepotet og tyttebær Melk    
       
  Okseindrefilet (helstekt eller som medaljonger)                            kr. 325  
  Anrettet med rødvinglaserte løk og sjampinjong og sesongens grønnsaker Selleri    
  Fløtepotet gratinert med spansk Manchegoost Melk - egg    
  Peppersaus tilsmakt med Mardagaskarpepper, fløte og Cognac Melk - selleri    
       

 

Desserter

Inneholder

 

 

     
  Vanilje & karamell-Pannacotta kr. 95  
  Anrettet med sjokoladeglasert mini-krumkake og skogsbær Hvete - melk - egg    
       
  Mangomousse kr. 95  
  På bunn av mørk sjokoladebrownies, toppet med frisk pasjonsfruktsaus,
og anrettet med skogsbær og mynte
Hvete - melk - egg - valnøtter    
       
  Karamellpudding med Malibu Kr. 95  
  Klassisk karamellpudding tilsmakt med kokoslikør. Anrettet med kremet Melk - egg    
  mandel-karamell og tropiske bær og frukter    
       
  ”Ananas Carpaccio” og sjokoladekonfektkake kr. 105  
  Tynne skiver av ananas dekket med frisk pasjonsfrukt -og sitrussaus Hvete - melk - egg - valnøtter - hasselnøtter     
       
       

 

Diverse informasjon

 

 

 

  Tillegg for 2 x servering av hovedrett – spør etter tilbud

Minimum bestilling til 20 personer

Transport og levering, radius Trondheim sentrum + 20 km, kr. 325,- Ved lengre avstand, spør etter tilbud

 

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS