Salat er god og næringsrik kost.
Trondheim Catering tilbereder alle sine salater ut i fra gode og gjennomprøvde oppskrifter
Mengden pr porsjon er satt til 400g, som tilsvarer mengden på en lunsj/liten hovedrett
Minimum bestilling av hver rett er 12 porsjoner – ved mindre antall kontakt oss for en avtale

 

 

Salater

Inneholder

Kr.

 
  Gresk salat med kylling 130  
  Kyllingbryst, tomat, agurk, paprika, rødløk, oliven og fetaost Melk    
  Smaksatt med olivenolje og frisk basilikum    
  Tzatziki Melk    
  Focaccia Hvete    
       
  Tomat & Mozzarella salat med Christinaskinke 135  
  Blandet små-salater, grønn asparges, rødløk og pesto Melk - cashewnøtter    
  Christinaskinke og italiensk salami  Sennep i italiensk salami    
  Vinaigrette av Balsamico og olivenolje    
  Focaccia Hvete    
       
  Pastasalat med reker og røkt ørret 115  
  Store reker og strimlet røkt ørret. Fennikel, vårløk, Fisk - skalldyr - hvete - egg     
  rødløk, asparges vendt i olivenolje og friske krydderurter     
  Rømmedressing med frisk-hakket dill serveres til Melk      
  Focaccia Hvete    
       
  Pastasalat med skinke og ost 115  
  Strimlet ost og skinke. Paprika, agurk, vårløk, stangselleri Hvete - melk - egg    
  og pasta vendt i olivenolje og frisk krydderurter     
  Thousand Island dressing serveres til Melk - egg     
  Focaccia  Hvete    

 

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS