bestillingsskjema

 

 

Middager 

Inneholder

Kr.

 

Ovnsbakt laks med agurksalat
Fisk
150
 
Rømme og kokte poteter 
Melk 
 
 
Flatbrød
Hvete
 
 
 
 
 
Ovnsbakt laks med rotgrønnsaker
Fisk - selleri
165
 
Hvitvinsaus og kokte poteter
Fisk - melk - selleri
 
 
Flatbrød
Hvete
 
 
 
 
Seibiff med stekte løk
Melk - soya - fisk
135
 
Råkost av gulrot og kålrot - sitronjuice, honning og rørsukker
 Ingen allergener
 
 
Rømme og kokte poteter
Melk
 
 
Flatbrød
Hvete
 
 
 
 
Greske lammekjøttboller
Ingen allergener
170 
 
Fløtesaus tilsmakt med frisk basilikum
Melk - soya - selleri
 
 
Stekte potetbåter og Ratatouille    
Ingen allergener
 
 
Gresk salat med Fetaost og oliven - vinaigrette av olivenolje og Balsamico
Melk
 
 
Tzatziki
Melk
 
 
Landbrød med soltørket tomat, sitron og olivenolje                          
Hvete
 
 
                     
 
 
Spanske tapasboller
Ingen allergener 
160 
 
 
Tomatsaus med selleri, fennikel, chili, hvitløk og frisk basilikum
Selleri
 
 
 
Saltbakte små poteter 
Ingen allergener 
 
 
 
Blandet salat og vinaigrette av olivenolje og Balsamico 
Ingen allergener 
 
 
 
Aioli         
Egg
 
 
 
Focaccia 
Hvete
 
 
 
      
 
 
 
Kjøttkaker på tradisjonell vis
Melk - soya
150
 
 
Brunsaus
Hvete - melk - soya
 
 
 
Ertestuing
Melk
 
 
 
Gulrøtter og kokte poteter
Ingen allergener
 
 
 
Tyttebær og flatbrød
Hvete
 
 
 
 
 
 
Biffgryte med løk, sjampinjong og tomat - fløte
Melk - selleri
175
 
 
Blandet salat og rømmedressing
Melk i rømmedressing
 
 
 
Focaccia
Hvete
 
 
 
Valg av:
 
 
 
Ris
Ingen allergener
 
 
 
Stekte potetbåter
Ingen allergener
 
 
 
Fløtepotet (tillegg på kr. 15,- pr porsj)
Melk
15
 
 
 
 
 
Lam i karri med vårløk, paprika, løk, ingefær, chili, hvitløk, mynte og mangojuice
Melk - selleri
175
 
 
Blandet salat og naanbrød
Hvete - sesamfrø
 
 
 
Raita laget på yoghurt, hvitløk, mynte og koriander
Melk
 
 
 
Ris
Ingen allergener
 
 
 
 
 
 
Salt lapskaus laget på tradisjonell vis med saltet svine og oksekjøtt
Selleri
130
 
 
Gulrot, kålrot, potet og purre
Ingen allergener
 
 
 
Tyttebær og flatbrød
Hvete
 
 
 
 
 
 
Engangsservise
 
 
 
Tallerken, plast kniv og gaffel, serviett
12 pr sett
 
 
 
 

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS