bestillingsskjema

Koldtbord

 

 

Alt I

Inneholder

Kr. 235

 

 
Kalde retter
 
 
 
Reker og kokt egg med majones og sitron
Skalldyr - egg  
 
 
 
Røkt ørret med grønn asparges
Fisk
 
 
 
Roastbiff med syltet agurk og remulade
Remulade: Egg - sennep
 
 
 
Kokt skinke med ananas
Ingen allergener
 
 
 
Kyllingbryst med melon
Ingen allergener     
 
Eggerører
Egg - melk    
  Potetsalat Egg - sennep    
  Italiensk salat Egg    
 
waldorfsalat med valnøtter
Egg - selleri - valnøtter
 
 
 
Brie og kremost med selleri, druer og paprika
Melk - selleri
 
 
 
Grovbrød
Hvete - havre - rug - bygg - sesamfrø
 
 
 
Focaccia og ostekjeks
Hvete    
 
Brelett
Melk - soya
 
 
 
smør
Melk 
 
 

 

 

Alt II

Inneholder

Kr. 300

 

 
Kalde retter
 
 
 
Reker og kokt egg med majones og sitron
Egg - skalldyr
 
 
 
Røkt ørret med grønn asparges
Fisk
 
 
 
Roastbiff med syltet agurk og remulade
Remulade: Egg - sennep
 
 
 
Spekeskinke, fenalår og viltpølse med einebær
Ingen allergener
 
 
 
Ovnsbakt kalkunbryst
Ingen allergener
 
 
 
Eggerører
Egg - melk - soya
   
 
Potetsalat
Egg - melk - sennep
   
 
Waldorfsalat med valnøtter
Melk - egg - selleri - valnøtter
   
 
Brie og kremost med selleri, druer og paprika
Melk - selleri
 
 
 
Grovbrød
Hvete - havre - rug - bygg - sesamfrø
 
 
 
Focaccia, flatbrød og ostekjeks
Hvete
   
 
Brelett
Melk - soya
 
 
 
Smør 
Melk
 
 
 
   
 
Varm rett
 
 
 
Biffkarbonader med løk
Melk - soya
 
 
 
ertestuing
Melk
 
 

 

 

Alt III

Inneholder

Kr. 410

 

 
Kalde retter
 
 
Reker og kokt egg med majones og sitron
Skalldyr - egg
 
 
Røkt ørret med grønn asparges
Fisk
 
 
Roastbiff med syltet agurk og løkringer
Sennep i syltet agurk
 
 
Spekeskinke, fenalår og viltpølse med einebær
ingen allergener
 
 
Ovnsbakt kalkunbryst
Ingen allergener
 
 
Eggerører
Melk - egg
   
Potetsalat
Egg - sennep
   
Gresk salat med Fetaost og oliven
Melk
   
Tzatziki
Melk
 
 
Remulade
Egg - sennep
 
 
Fire gode oster med selleri og druer
Melk - selleri
   
Fikensyltetøy
Ingen allergener
 
 
Grovbrød, Focaccia, flatbrød og ostekjeks
Hvete - havre - rug - bygg, sesamfrø
   
Brelett
Melk - soya
 
 
Smør
Melk
   
 
 
 
Varm retter
 
 
 
Laksemedaljonger og strimlet rotgrønnsaker i hvitvinsaus
Fisk - melk - selleri
 
 
 
Biffmedaljonger, løk og sjampinjonger i mild peppersaus
Melk - selleri
 
 
 
Fløtepotet gratinert med Manchegoost
Melk - egg
 
 
 
 
 
 
Desserter
 
 
 
Hvit sjokolade Pannacotta toppet med ferskenpuree
Melk - egg
 
 
 
Ananas og melon i frisk pasjonsfruktjuice
Ingen allergener
 
 

 

 

Koldttallerken

Inneholder

Kr. 210

 

 
Reker med egg og majones
Skalldyr - egg
 
 
 
Røkt ørret med grønn asparges
Fisk
 
 
 
Gravet ørret, fennikle, sennep og rømme i tortillalefse
Fisk - gluten - melk - sennep
 
 
 
Pastasalat med kylling, soltørket tomat og pesto
Hvete - cashewnøtter - stangselleri
 
 
 
Roastbiff med syltet agurk og løkringer
Sennep i syltet agurk
 
 
 
Spekeskinke og italiensk salami med melonbåt
Sennep i Italiensk salami
 
 
 
Potetsalat
Melk - egg - sennep
   
 
Eggerører
Melk - egg - soya
   
 
Brie med selleri og druer
Melk - stangselleri
 
 
 
Grovbrød
Hvete, havre, rug, bygg - sesamfrø
 
 
 
Focaccia og ostekjeks
Gluten
   
 
Brelett
Melk - soya
 
 
 
Smør 
Melk 
 
 
   
   

 

 

 

 Tilleggsretter for Koldtbord

 

 

Kalde retter

Inneholder

Kr.

  Pastasalat med reker, røkt laks, mango og avokado  (150g) Hvete - melk - egg - fisk - skalldyr - selleri 50
  Gresk salat og tzatziki  (150+20g) Melk 50
  Mozzarella og tomatsalat med pesto og ruccola  (120g) Melk - cashewnøtter 50
  Tradisjonell spekematanretning med tilbehør  (porsjon) Hvete - melk - egg - sennep 85
  Tradisjonell osteanretning med tilbehør  (porsjon) Hvete - melk - valnøtter - selleri 50
       

 

Varme retter

 Inneholder

Kr. 

  Kylling ”Tikka Masala” med stekte ris, nan-brød og raitasaus Hvete - melk - selleri - soya 110
  Grillet kyllinglår BBQ med stekte potetbåter og alioli Hvete - melk - egg- selleri - soya 110
  Lammegrillspyd med ratatouille og stekte potetbåter Ingen allergener 135
  Biffkarbonader med løk og ertestuing Melk 80
  Biffgryte med stekte poteter og tyttebær Melk 110
     

 

Desserter/kaker

 Inneholder

Kr. 

  I porsjons cups  
  Sjokolademousse og hvit sjokolade Pannacotta med fersken og bringebær Melk - egg 65
  Mangomousse med sjokoladebrownies og skogsbær Hvete - melk - egg - valnøtter 60
  Melon, ananas og jordbær i juice av pajonsfrukt og mango Ingen allergener 60
   
  Hele kaker 14 – 16 porsjoner  
  Gulrotkake med valnøtter, kanel, muskat og ingefær. Toppet med glasur av kremost og sitrus hvete - melk - egg - valnøtter 450
  Bløtkake med jordbær og blåbær. Dekorert med pisket krem og sjokolade Hvete - melk - egg 450
  Klassisk romkake med melisglasur, dekorert med jordbær Hvete - melk - egg 450
  Mangofromasj på bunn av sjokoladebrownies, toppet og dekorert med ppisket krem og blåbær Hvete - melk - egg - valnøtter 485
     

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

 

Minimum bestilling 12 porsjoner av hver rett

 

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS