bestillingsskjema

 

Julemenyer - buffeer

 

 

Julebord alt I

Inneholder

kr. 310,-

 

  Kalde retter    
  Sursild med kapers og løkringer -    
  Gravet ørret med sennepssaus -    
  Reker og kokt egg med majones og sitron -    
  Sylte og lammerull med rødbetsalat, løk og sennep -    
  Kalkunbryst med Waldorfsalat -    
  Brie med druer og selleri -    
  Brød og smør -    
       
  Varme retter    
  Ribbe med rødkål, svisker & epler, Potet og julesaus
-    
       

 

 

Julebord alt II

Inneholder

kr. 415,-

 
  Kalde retter    
  Sursild med kapers og løkringer -    
  Gravet ørret med sennepssaus -    
  Røkt ørret med eggerører og grønn asparges -
   
  Reker og kokt egg med majones og sitron -    
  Sylte og lammerull med rødbetsalat, løk og sennep -    
  Roastbiff med potetsalat, syltet agurk og løkringer -    
  Brie med druer og selleri -    
  Brød og smør -    
       
  Varme retter    
  Ribbe med rødkål, svisker & epler, Potet og julesaus
-    
  Kalkunbryst med fløtesaus, rosenkål, gulrøtter og rørte tyttebær -    
       
  Dessert    
  Karamellpudding med karamellsaus og pisket krem    
       

 

 

Julebord alt III

Inneholder

kr. 550,-

 
  Kalde retter    
  Sursild med kapers og løkringer -    
  Gravet ørret med sennepssaus -    
  Røkt ørret med eggerører og grønn asparges -
   
  Reker og kokt egg med majones og sitron -    
  Kalkunbryst med Waldorfsalat -    
  Sylte og lammerull med rødbetsalat, løk og sennep -    
  Stor tradisjonell spekematanretning med godt tilbehør -    
  Stor tradisjonell osteanretning med godt tilbehør -    
  Brød og smør -    
       
  Varme retter    
  Ribbe og medisterkaker med rødkål, svisker & epler, Potet og julesaus -    
  Pinnekjøtt med lammepølse, rotmos, Sjy og Røros-flatbrød -    
       
  Dessert    
  Karamellpudding med karamellsaus og pisket krem -
   
  Riskrem med mandler og rød saus -    
       

 

Allergener

Gluten - melk - egg - nøtter - peanøtter - sesamfrø - soya - lupin - selleri - sennep - fisk - skalldyr - bløtdyr - sulfitter - svoveldioksid

I den daglig produksjon i kjøkkenet benyttes det valnøtter og hasselnøtter

 


Minimum bestilling til 20 personer
For mindre antall – ta kontakt for en eventuell avtale

 

Trondheim Catering AS   |   Tlf: 924 47 111   |   palle@trondheimcatering.no   |   www.trondheimcatering.no   |  logg inn

Design og utvikling av Abra idé AS